Traden bij Option888 | Hoe werkt dat nu eigenlijk?

Option888 - BeursMeesters.nl

Option888 is een online broker die eigenlijk nog niet zo heel lang bestaat. Pas sinds 2014 bestaat het bedrijf, maar om het af te doen als een nieuwkomertje met weinig kennis van zaken zou te simpel zijn. Want Option888 blinkt uit in een enorm aanbod van verschillende investeringen, en is zeker niet alleen een forex trader. Bij deze broker kun je ook terecht als je wil handelen in aandelen, valuta, grondstoffen en indices. Dit is ook het hoofddoel van het bedrijf, dat zich wil onderscheiden met een enorm aanbod aan verschillende mogelijkheden voor de klant.

Van en door Nederlanders

Wat Option888 misschien ook extra aantrekkelijk maakt, is dat het bedrijf door Nederlanders geleid wordt, het is gestart als initiatief van verschillende Nederlandse beurshandelaars en ondernemers en staat onder toezicht van Altair Entertainment N.V. Het platform is enorm veelzijdig in haar opties. Zo kun je bij Option888 ook speculeren over de koers van de bitcoin of litecoin. Dit is een van de weinige brokers waarbij dit kan. Een andere zeer handige gimmick van Option888 is dat je als gebruiker handelssignalen kunt verkrijgen, die je kunnen helpen hoe en wanneer je welke opties of aandelen moet kopen of verkopen. Het is sterk aangeraden om hier gebruik van te maken en het zorgt ervoor dat jij als beginnende stockbroker (of expert) handige tips krijgt die je vervolgens in je voordeel kan gebruiken.

Interface, klantvriendelijkheid en gemak

Option888 is gemakkelijk in het gebruik terwijl de broker je tegelijkertijd een bijna onwerkelijk aantal opties om te handelen biedt. De gebruiker kan ervoor kiezen om een gratis acount of een betaald account aan te schaffen, met dat laatste heb je natuurlijk toegang tot de volledige site en al haar mogelijkheden. Een andere feature die ervoor zorgt dat Option888 eruit springt is de extreem snelle withdrawal functie. Bij andere brokers neemt het uitkeren van winst en het op rekening zetten van het bedrag met gemak een flink aantal dagen in beslag. Bij Option888 is dat niet het geval. Het is zelfs zo dat wanneer je een verzoek tot het uitkeren van een bepaald bedrag indient, dit binnen twee dagen op je rekening staat. Natuurlijk is dat zeer handig, en een van de aspecten die ervoor zorgt dat Option888 de grootste broker in de Europa, het Midden-Oosten en Oceanië werd.

Eindoordeel

Voor wie op zoek is naar een eerlijke en transparante online broker die er bovendien voor zorgt dat je geld snel en (naar eigen zeggen) ‘hassle-free’ op je rekening terechtkomt, doet er goed aan om een keer gebruik te maken van Option888. Het relatief jonge bedrijf zet haar klanten op nummer een, en doet er dus alles aan om te zorgen dat de klant tevreden is en een band met het bedrijf krijgt. Een ander aantrekkelijk onderdeel dat Option888 zeker het overwegen waard maakt is dat het door middel van lesmodules en ander educatief materiaal ervoor zorgt dat je altijd goed geïnformeerd te werk kan gaan. Dit maakt het platform laagdrempelig, en zowel voor beginners als gevorderden zeer aantrekkelijk.

Nu traden bij Option888

Lees de Option888 recensie

Recensie

Tagged with:

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.