Traden bij 24option | Hoe werkt dat nu eigenlijk?

Traden bij 24option

24Option: een snelle en transparante broker met hoog rendement

24Option, een zeer populaire keus op het gebied van het handelen in binaire opties. 24Option staat er met name om bekend dat het zo’n transparant bedrijf is dat zich naar de klant toe transparant en eerlijk opstelt omtrent uitkeringen van winst en stortingen en opnames snel en correct afhandelt. Een ander zeer aantrekkelijk aspect van 24Option is dat het bedrijf een van de hoogste rendement binnen de markt. Je rendement kan bij 24Option.com zomaar oplopen tot maar liefst 88 procent op normale opties. Dat is bij geen enkele andere broker mogelijk en daarmee alleen al is 24Option uniek in zijn soort.

Gebruiksgemak en gratis advies

Ook op de website van 24option staat de trader centraal. De interface is eenvoudig maar doeltreffend, en het is makkelijk onder de knie te krijgen. Ook heeft 24Option de mogelijkheid om op mobiele telefoons te werken, zowel voor Android als iOs is dat een optie. Verder is alles zoals je kan verwachten van een moderne broker: volledig web-based.  Maar zoals gezegd is misschien wel het meest interessante aspect aan 24Option de mogelijkheid om serieus geld te verdienen. De broker hanteert een rendement dat tot het hoogste in de markt behoort, tot wel 360 procent van je inleg kun je terugverdienen. Ben je nog niet zo thuis in de wereld van de binaire opties maar wil je wel graag aan de slag? Ook dat kan met 24Option. De website biedt nieuwkomers een aantal mogelijkheden om kennis te vergaren, en een van de meest unieke mogelijkheden zijn de gratis tradingvideo’s. Hierin wordt alles wat je wil weten over het handelen in binaire opties haarfijn uitgelegd. Ook organiseert 24Option eens in de zoveel dagen een webinar over verschillende onderwerpen. Handig is dat je deze webinars ook kunt volgen als je nog geen lid bent van de website. Wanneer je een Gold-account aanmaakt, krijg je bovendien een gratis een op een trainingssessie aangeboden. Een Platinum account geeft je zelfs een persoonlijke trading coach, die je altijd om raad kan vragen. 24Option doet er dus veel aan om te zorgen dat haar gebruikers beslagen ten ijs verschijnen, en dat siert het bedrijf.

Conclusie

In de wereld van de online brokers is het soms moeilijk om uit het talrijke aanbod de meest geschikte voor jouw doelen te kiezen. 24Option is een goede keus voor zowel de ervaren binaire handelaar of de beginner op dit gebied. Echter zijn hier de stakes wel hoog, waardoor je veel geld kan verdienen maar ook verliezen. Ook op 24Option krijg je echter een dermate goede begeleiding en is de interactie met de klant transparant, helder en correct. 24Option heeft dan wel een klein aantal aandelen en opties, maar handelt in enorm veel valuta’s. Een andere klein minpuntje is de minimale storting, met 250 euro als eerste inlegbedrag is dat wellicht wat aan de hoge kant.

24option_nederlands

 

null

Tagged with:

Laat een Reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.