Het handelen met een Robot

Binaire robot - beursmeesters.nlBinary Options Robot is een uniek programma dat is ontworpen voor alle handelaren in de wereld van Binaire opties en Forex. In deze onafhankelijke review over Binary Options Robot vindt je alle belangrijke feiten over deze verbluffende en volledig automatische binaire-software. Oftewel; hoe kan je handelen met een robot?!

Binary Options Robot is een 100% gratis, automatisch handelende binary-software tool. Deze robot is ontwikkeld voor nieuwe handelaren, die zo een nieuwe manier ontdekken om te traden met binaire opties.

Handelsplatform Binary Options Robot

Binary Options Robot, de perfecte oplossing om het volledig automatisch te handelen. Om deze tool te gebruiken hoef je niks te downloaden, het werkt hetzelfde als de meeste brokers. Je hebt alleen een internetverbinding nodig, gaat naar de website en je kan gebruik maken van alle functies. Voor het gebruik heb je dus geen extra add-ons, plug-ins of extra installaties nodig. Je hoeft je enkel aan te melden.

De Binary Options Robot plaatst namens jou, de handalaar, trades. Het maakt niet uit of je een beginnende of ervaren handelaar bent, je kunt de software instellen op de manier dat jij je prettig voelt. Na het instellen zal de Binary Options Robot automatisch op basis van jouw instellingen trades gaan plaatsen. Alle trades zijn te volgen via het dashboard.

De Binary Options Robot werkt op basis van tradings signalen, wat eigenlijk een wiskundig algoritme is. Jij, de handelaar, hoeft op deze manier dus geen financieel expert te zijn of kennis te hebben over wiskundige algoritmen om te kunnen traden. De robot doet, binnen jouw aangegeven instellingen, alles zelf. Een ideale oplossing voor alle handelaars die geen tijd willen verspillen aan het verzamelen van veel informatie.

Tradingfuncties

Om de handelservaring zo plezierig en prettig mogelijk te maken kun je jouw profiel volledig personaliseren. Dankzij de handige functies en mogelijkheden is de titel van succesvol handelaar met het gebruik van de Binary Options Robot binnen handbereik.

Iedere handelaar heeft zijn eigen voorkeuren en wensen. Een van de grootste verschillen tussen handelaren is het transactielimiet. Handelaar A heeft een dagelijks transactielimiet van €400 terwijl handelaar B €150 per dag beschikbaar heeft om te traden. Ook hier heeft Binary Options Robot iets op bedacht. Zo kan je een dagelijks verlieslimiet instellen. Wij raden aan om deze instellingen te gebruiken. De kans dat je je onprettig voelt of voor onverwachte verassingen komt te staan tijdens het handelen is op deze manier minimaal.

Met de instelling “maximale dagelijkse transactie” stel je een maximaal bedrag per transactie in. De robot zal nooit meer dan dit bedrag in een optie investeren. Als het aangegeven dagelijkse bedrag bereikt is stop de robot automatisch. Je hebt op deze manier dus grip op de investeringen van de robot.

robotclicks

Geavanceerde handelaar – VIP-account

Naast de standaard tradingfuncties kan je ook een VIP-lidmaatschap nemen.

Maak je via BeursMeesters je eerst storting bij Binary Options Robot dan krijg je de eerst maand het VIP-lidmaatschap helemaal gratis. Je krijgt een maand lang toegang tot alle VIP-functies. Dit zorgt voor een nog betere handelservaring dankzij meerdere handige functies.

Eén van deze VIP-functies is het risiconiveau, dat vier verschillende niveaus aanbiedt. Voor beginnende handelaren is het risiconiveau een perfecte manier om de Binary Options Robot te leren kennen. De groene indicator betekent een laag risico met betere winstkansen. De robot kiest een klein aantal transacties en biedt op deze manieren een minder risicovolle handelservaring. Als je op zoek bent naar een grotere winstmarge en meer transacties, dan kies je een hoger risiconiveau.

Met een VIP-account kan je vier verschillende strategieën gebruiken. Aan de hand van jouw voorkeuren kan je van strategie veranderen. Let Op: je moet altijd één strategie geactiveerd hebben om te kunnen handelen. Meer actieve strategieën betekent meer transacties, wat weer leidt tot meer signalen.  Tot slot kan je je eigen tijdslimieten bepalen, variërend van een dag tot 60 seconden per optie.

Met vragen over het VIP-account kan je altijd terecht bij de klantenservice.

Klantenservice Binary Options Robot

Om te zorgen dat het handelen zo probleemloos mogelijk verloopt, biedt Binary Options Robot een zeer toegankelijke klantenservice. De klantenservice is dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 22:00. Je kunt via een email of de live chat contact opnemen. Uit ervaring raden wij aan als eerst gebruik te maken van de live-chat functie. Op deze manier heb je het snels antwoorden op al je vragen. Onze ervaring met de klantenservice is erg prettig, je krijgt advies en ondersteuning van professionals die je helpen tot al je vragen beantwoord zijn.

Nu Automatisch Traden

Gebruiksgemak

Binary Options Robot biedt enkel betrouwbare brokers met een licentie aan. Zo hoef jij, als handelaar, je niet druk te maken over de broker maar kun je zorgeloos traden. Hierbij is het van belang dat de transacties altijd gebaseerd worden op de meest accurate informatie. Binary Options Robot verzameld deze informatie en handelt vervolgens volgens jouw instellingen op verschillende opties.

Als handelaar heb je de mogelijkheid om meer dan één broker te kiezen. Zo zit je nooit vast aan één broker, en kan je je  portfolio uitspreiden over verschillende brokers die ondersteund worden door het Binary Options Robot-platform.

Conclusie

Binary Options Robot biedt uitstekende automatische tradingfuncties, beschikbaar voor alle gebruikers, van beginners tot ervaren handelaars. De technologie achter Binary Options Robot is een fantastische innovatie die niet alleen tradingmogelijkheden biedt, maar die vooral veilig is.