TradeRush Recensie

Beoordeelde Site
TradeRush
TradeRush Logo
Korte Beschrijving TradeRush is een solide binary options trader, die begrijpt waar het om gaat. Een platform met waardevolle features, Bitcoin trading, en meer dan genoeg trading options voor elk soort trader, wat je favoriete assets ook zijn. Daarnaast zitten ze wat payout ratio’s betreft bovenin de schaal, en dat telt.
Eindbeoordeling BeursMeesters 2.5 / 5
Review geschreven door
Bezoek TradeRush

Recensie

TradeRush

Met alle nieuwe binary options brokers die momenteel als paddestoelen uit de grond schieten, is het nog weleens lastig het kaf van het koren te scheiden. Het goede nieuws is dat jij dit niet zelf hoeft te doen, daar zijn wij voor. De BeursMeesters leggen elke broker langs de meetlat om te beoordelen of het een broker is die we zouden aanraden aan nieuwe en bestaande traders. TradeRush is zo’n broker. Het komt met een binary options platform met een interessant aanbod aan trading options, waaronder bijvoorbeeld de 60 Second option. Uitermate geschikt voor traders die de rush van een snelle winst niet kunnen weerstaan. Voor het volledige ‘rapport’ over TradeRush, lees vooral verder!

Trading Platform

Van nature zijn binary options platformen eenvoudig van opzet, maar het platform van TradeRush is uitgerust met een aantal features dat ze onderscheidt van de rest. Wat direct opvalt is dat bij de options exact wordt aangegeven hoeveel tijd je nog hebt om je trade te plaatsen, en wanneer de expiry time afloopt, in plaats van simpelweg de expiry time te tonen waarbij je zelf de rest moet uitzoeken. De tijd die je nog hebt om je trade te plaatsen staat duidelijk aangegeven boven het payout percentage van de assets. Een detail, maar wel een belangrijk detail.

Via duidelijke tabs kun je als trader kiezen uit vijf verschillende trading options, waaronder One Touch, 60 Second, Option Builder en het standaard binary options trading platform. We hebben elke optie getest en voor alle geldt dat ze duidelijk van opzet zijn, met een strak design en prettig eenvoudig in gebruik. Overigens is bij de Option Trader het minimum trade bedrag $100 en het maximum trade bedrag $1.000, wat iets lager is dan het reguliere maximum van $1.500. Bij alle andere trading options kun je je risk reward ratio gewoon customizen.

Een andere feature die het vermelden waard is, is dat je beschikbare opties in een lijst of tabel kunt bekijken. Dit noemen ze de ‘pro’ versus ‘fast’ view. Geen unieke feature, maar wel een waardevolle. En goed om te zien dat tabel en lijst er beide strak uitzien.

Mocht je tijdens het handelen hulp nodig hebben dan vind je een live chat functie direct aan de rechterkant van het trading platform. Erg handig. Ook vind je een Yahoo! Finance Feed op het platform, dus wie handelt op basis van het laatste nieuws, is dit uitermate handig.

Bitcoin Trading

In juni 2013 heeft TradeRush bitcoin trading toegevoegd aan de options, waarmee het de tweede grote binary broker was die dit deed. TradeRush maakt gebruik van de technologie van SpotOption voor het bitcoin platform en biedt handelaren de mogelijkheid te handelen in de bitcoin exchange rate als onderdeel van de standaard Call/Put binary options van TradeRush. Mooie extra is dat – als onderdeel van het investeerderspakket – een TradeRush marktanalist diepgaande analyses levert van de bitcoin aan elke geregistreerde trader. Bitcoin mobile trading is ook beschikbaar op de mobiele App van TradeRush voor zowel iOS als Android devices.

Belangrijkste Features

Naast de genoemde Yahoo! News feed levert TradeRush ook zijn eigen marktanalyses die je op de website kunt vinden. Deze worden ook dagelijks per mail naar alle traders verstuurd. Het zijn geen extreem uitgebreide analyses, maar geven wel in een notendop een beeld van wat er op dat moment speelt in de markten. Ook worden de belangrijkste economische indicatoren weergegeven.

Eerder benoemd en een absolute favoriet van de BeursMeesters is zonder twijfel de 60 Second optie. Niet de meest gebruikelijke trading style, maar echt eentje die de essentie van binary options trading belichaamt, vanwege de potentiële snelle winsten. Daarnaast heeft TradeRush een volwaardig aanbod van te verhandelen assets, waaronder aandelen, indexen, commodities en currency pairs, waarmee je op een willekeurige dag de keuze hebt uit zo’n 70 assets.

Stortingen en uitbetalingen zijn mogelijk in EUR en USD via wire transfer, credit card of MoneyBookers.

Klantenservice

De klantenservice van TradeRush is bereikbaar via e-mail en live chat, of via een lokaal telefoonnummer in de VS of Canada. De medewerkers zitten 6 dagen in de week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Op zondag van 09:00 – 20:00, op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 02:00 (Nederlandse tijd).

Gebruiksvriendelijkheid

Hoewel TradeRush zeer aantrekkelijke bonussen biedt, schreeuwen ze dit niet van de daken zoals je bij de meeste binary options (en Forex) brokers ziet. Maar als je gewoon even contact zoekt met het TradeRush team, dan vertellen ze je graag voor welke bonussen jij in aanmerking komt.

Groot minpunt van TradeRush is dat ze gek genoeg geen demo account aanbieden. Voor elke trader een bijzonder handig instrument om de trading skills te testen of verfijnen, zonder een financieel risico te lopen.
Wel heeft TradeRush een korte video beschikbaar waarin je een redelijk uitgebreide uitleg krijgt over hoe het platform werkt.
Alles bij elkaar was onze ervaring dat het platform gewoon lekker simpel werkt, van registratie tot het handelen zelf.

Conclusie

TradeRush is een broker die we zeker aanbevelen. Ze bieden zeer waardevolle features, Bitcoin trading, en meer dan genoeg trading options waarmee ze aantrekkelijk zijn voor elk soort trader, wat je favoriete assets ook zijn. Daarnaast zitten ze wat payout ratio’s betreft bovenin de schaal.
Een solide binary options broker, die begrijpt waar het om gaat.

 

Bezoek TradeRush

Algemene Informatie

Officiële Site www.traderush.com
Beschik­bare Talen Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Russisch, Spaans, Zweeds
Licenties Niet Beschik­baar
Bedrijfs­gegevens Marblestone Partners LTD, 1A, Arcade House Temple Fortune, London NW11 7TL

Bonussen

Bonus­code Niet Beschikbaar

Inschrijfbonus

Nu 100% inschrijfbonus
Trade Nu

Spelersondersteuning

Support Via Email, Live Chat, Phone
Beschik­bare Support Talen Engels
Support Telefoon­nummer 0044-8081891458
Live Chat Beschikbaar Ja
Openings­tijden Support 24/7

Stortings- en Uitbetalingsopties

Minimale Storting €200
Minimum Uitbetaling €10
Stortingsopties Bank Wire, Bitcoin, CashU, iDeal, Mastercard, Neteller, VISA
Bezoek TradeRush