Option888 Recensie

Beoordeelde Site
Option888
Option888 Logo
Korte Beschrijving Option888 is een nieuwe speler in de markt van binary options brokers. Waar ze zich duidelijk mee onderscheiden is het lesmateriaal. Vergeet niet even bij ‘Latest Promotions’ te kijken. Daar vind je sowieso de 100% Welkomstbonus tot €888, maar wie weet claim jij ook gelijk de gratis iPad Air.
Eindbeoordeling Beurs Meesters 4 / 5
Review geschreven door
Bezoek Option888

Recensie

Option888

Option888 is een nieuwe speler in de groeiende markt van binary options brokers. Het bedrijf werd opgericht in 2014 door handelaren uit Duitsland en Zweden. Een jong platform dus, dat er hard aan werkt om uit te groeien tot een grote speler. We hebben even een kijkje op de website genomen om te zien we er precies achter Option888 zit. Het bedrijf is eigendom van Altair Entertainment N.V. (Curacao, waar het ook haar gaming licentie heeft) en Payific Ltd (Malta).

Trading Platform

Option888 biedt klanten toegang tot binary options contracten via de “TradeRoom”. Niet extreem origineel natuurlijk, maar it certainly does the trick. In de Traderoom heb je als trader de keuze uit verschillende assets, waaronder de belangrijkste valuta, maar ook de wat meer ‘exotische’, commodities zoals goud en zilver, indexen zoals de S&P 500 en de NASDAQ en ook individuele aandelen van bijvoorbeeld Apple en Google.
Een options contract openen is eenvoudig, en behelst niet veel meer dan het kiezen van de asset, expiry time, waarna je simpelweg op ‘call’ of ‘put’ klikt. Je hebt de keuze uit meerder contractvormen, waaronder digital, touch, range en turbo.

Belangrijkste Features

Waar Option888 zich duidelijk mee onderscheid ten opzichte van de concurrentie, is het lesmateriaal. De training courses en video library zijn dankbare bronnen voor zowel beginnende als meer ervaren traders en bieden een schat aan onmisbare informatie waar je op elk moment bij kunt. De beschikbare training courses variëren van basisanalyses tot technisch geavanceerde analyses en het formeren en toepassen van strategieën. De video on demand service geeft je inzicht in de psychologie van trading, hoe je een succesvol handelaar kunt worden en hoe je je risico’s op de markten kunt managen.

Klantenservice

Wat support betreft biedt Option888 meerdere contactmogelijkheden. Je kunt op elk moment een servicemedewerker spreken via live chat, gebruik maken van het telefoonnummer voor support (UK nummer), of kiezen voor contact via het formulier op de site of per e-mail ([email protected]).

Conclusie

Zoals gezegd is Option888 een broker die zich pas recentelijk heeft gepresenteerd. Het is dus nog te vroeg om direct al de loftrompet te steken. Maar kijkend naar de website, het trading platform, de assets waarin je kunt handelen en alle voorwaarden en contractopties, durven we wel te stellen dat Option888 het absoluut in zich heeft om uit te groeien tot een gerespecteerde speler in de bovenste regionen.
Neem dus vooral even een kijkje op hun website en vergeet niet even bij ‘Latest Promotions’ te kijken. Daar vind je sowieso de 100% Welkomstbonus op je eerste storting tot – dat zal geen verrassing zijn – €888, maar wie weet claim jij ook gelijk de gratis iPad Air.

Huidige Promoties

Bezoek Option888

Algemene Informatie

Officiële Site www.option888.com
Beschik­bare Talen Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Noors, Zweeds
Licenties Curcaco
Bedrijfs­gegevens Altair Entertainment N.V. #131458 @ Dr. M.J. Hugenholtzweg Z/N UTS Gebouw, Curaçao

Bonussen

Beschikbare Bonussen Welkomstbonus
Bonus­code Niet Beschikbaar

Inschrijfbonus

100% Welkomstbonus tot €888
Trade Nu

Spelersondersteuning

Support Via Email, Live Chat, Phone
Beschik­bare Support Talen Engels
Support Telefoon­nummer 0044-1785472000
Live Chat Beschikbaar Ja
Openings­tijden Support 24/7

Stortings- en Uitbetalingsopties

Minimale Storting €250
Minimum Uitbetaling €10
Gescheiden Accounts Ja
Stortingsopties Bank Wire, iDeal, Mastercard, paysafecard, Skrill, SOFORT, Trustly, VISA
Bezoek Option888