CTOption Recensie

Beoordeelde Site
CTOption
CTOption Logo
Korte Beschrijving CTOption is een van de grote spelers in binary options trading, met een bijzonder rijk uitgerust trading platform. Real-time streaming, auto signal system, zero spreads, nil slippage, 1-op-1 coaching, live signals analysis, en oh ja... een gegarandeerde return op elke willekeurige asset.
Eindbeoordeling BeursMeesters 4 / 5
Review geschreven door
Bezoek CTOption

Recensie

CTOption

Wanneer je je platform weet te verrijken met features als real-time streaming, auto signal system, zero spreads, nil slippage, 1-op-1 coaching, live signals analysis en meer, dan mag het geen verrassing heten dat CTOption zich heeft gemanifesteerd als een van de grote spelers in binary option trading. Deze broker belooft ook een gegarandeerde return op een willekeurige asset – die hoger of lager kan uitpakken voor traders. Kijken we naar de website dan zien we een site die zowel qua design lekker in elkaar zit, en daarnaast is wat het moet zijn: gebruiksvriendelijk.

Een account openen, in contact komen met de klantenservice, het gaat allemaal van een leien dakje bij CTOption, die ook claimt volstrekt veilige trading services aan te bieden. Een claim waar wij wel achter durven staan. Een ander voordeel van CTOption is de forecasts van de assets trends. Zeker over langere termijn zijn deze forecasts cruciaal. Het zorgt ervoor dat je bij CTOption als trader een grotere kans hebt om geld te verdienen. En daar gaat het tenslotte om.

Trading Platform

CTOption levert geavanceerde binary options trading services, dankzij de meest recente technologie. Dit is een broker die zichzelf ten doel heeft gesteld vooraan te lopen om aan de top te blijven, en dat merk je. Zoals gezegd gaan geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijkheid hand in hand bij CTOption. Natuurlijk heb je als handelaar ook de mogelijkheid om via het mobiele platform handel te drijven. Zo kun je op elk gewenst moment, op welke locatie ook trades maken en hoef je in principe nooit tijd te verliezen, of kansen mis te lopen.

Als trader heb je voldoende keuze op het moment dat je een trading account opent: mini, standard, executive gold en platinum. Uiteraard is de ‘ballotage’ per account afhankelijk van de hoogte van je storting. Wie laag wil instappen, kan al met een minimum storting van $250 als trader starten bij CTOption. Zo kun je met een bescheiden budget toch al beginnen met geld verdienen.

Belangrijkste Features

CTOption is een broker die erom bekend staat traders de mogelijkheid te bieden snel geld te verdienen. Op het gebied van contracts kun je interim en cycle bepalen, wat volgens experts handelaren enorm helpt. Bij CTOption heb je de mogelijkheid te kiezen uit Forex, aandelen, rentekoersen, commodities en nog veel meer. Afhankelijk van waar je interesses liggen en in welke markten je thuis bent natuurlijk, kun je dus genoeg kanten uit.

Het trading platform van deze broker is toegankelijk voor traders uit meer dan 90 landen over de hele wereld. Dat heeft natuurlijk in rap tempo voor een enorme populariteit gezorgd. Het hoofdkantoor van CTOption is gevestigd in de UK, daarnaast heeft het bedrijf verschillende internationale branches. Ook op het gebied van klantenservice, ontwikkeling van investment systems en beveiliging heeft CTOption alles perfect geregeld. Met andere woorden, als je eenmaal thuis bent in de wereld van binary options trading, dan vind je hier oneindig veel mogelijkheden voor succesvolle online trading.

CTOption heeft meerdere stortings- en uitbetalingsopties voor je, die even eenvoudig als veilig zijn in gebruik. Denk aan wire transfers, Moneybookers, etc. Dus hoeveel je ook wilt storten of laten uitbetalen, het is in een zucht gebeurd.

Klantenservice

De klantenservice van CTOption is uitgerust om je met werkelijk alles te helpen. Of je nu vragen hebt over binary options trading zelf, of tijdens het registratieproces, je wordt snel en vakkundig geholpen. 24/7, het hele jaar door. Het supportteam is eenvoudig te bereiken via telefoon, e-mail en live chat.

Conclusie

CTOption is een broker die uitstekend weet waar traders behoefte aan hebben. De vele handige en gebruiksvriendelijk features, het aanbod in assets waarin je kunt handelen, de internationale toegankelijkheid, deposit en withdrawal mogelijkheden en uitstekende klantenservice zorgen er allemaal voor dat je hier als trader vol vertrouwen een account kunt openen.

 

Bezoek CTOption

Algemene Informatie

Officiële Site www.ctoption.com
Beschik­bare Talen Arabisch, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Spaans, Turks
Licenties Niet Beschik­baar
Bedrijfs­gegevens InfiniCore Ltd. The Jaycees Building, Stoney Ground, Kingstown, Saint Vincent and The Grenadines

Bonussen

Bonus­code Niet Beschikbaar

Spelersondersteuning

Support Via Email, Live Chat, Phone
Beschik­bare Support Talen Engels
Support Telefoon­nummer 0044-2035192322
Live Chat Beschikbaar Ja
Openings­tijden Support 24/7
Bezoek CTOption