24option Recensie

Beoordeelde Site
24option
24option Logo
Korte Beschrijving 24option is gereguleerd door de CySEC, wat direct een groot pluspunt is. Deze binary options broker heeft een uniek trading platform waarmee het altijd de aandacht weet te trekken van traders. Al even indrukwekkend is het aanbod van de binary trading training video’s, een van de meest uitgebreide in de business!
Eindbeoordeling BeursMeesters 5 / 5
Review geschreven door
Bezoek 24option
*Het handelen met Binaire opties kan leiden tot het verlies van uw geïnvesteerde kapitaal

Recensie

24option

24option - beursmeesters.nl24option is gereguleerd door de CySEC. Geen overbodige luxe en precies het soort ‘keurmerk’ waar je in een snel groeiende en veranderende branche vrolijk van wordt. 24option heeft een uniek trading platform en weet altijd de aandacht te trekken van traders. Zo kun je bijvoorbeeld met binaire opties handelen op de fluctuatie van de Twitter-aandelen en heb je daarnaast toegang tot verschillende lesmaterialen. Wie op zoek is naar aanzienlijke winsten, zit bij 24Option sowieso goed.
Kortom, lees vooral verder want in onze review leggen we alle facetten van 24option langs de meetlat.

Trading Platform

Met een zwart design met gouden accenten leidt het geen twijfel dat 24option er alles aan doet om met een luxe uitstraling traders verleidt om te handelen op hun platform. En laten we eerlijk zijn, een fraaie verpakking is soms al het halve werk. Waar de meeste binary options brokers kiezen voor ‘call’ en ‘put’ buttons voor standaard options trading (high/low), gebruikt 24option simpelweg plus (+) en min (-) buttons. Een simpel maar doeltreffend detail. Hiermee bepaal je simpelweg of de prijs omhoog gaat (+) of omlaag (-). Een andere feature die in het oog springt is dat je de keuze hebt om het platform op meerdere manieren weer te geven, al naar gelang wat je voorkeur heeft.

De buttons voor OneTouch trading en Boundary options trading waren daarentegen beduiden minder intuïtief, maar dat lost 24option op door in de rechter sidebar elk trading type toe te lichten. Ook staat er bovenaan tekstuele uitleg over elke button, zodat je zeker weet wat elke functie precies is. Samenvattend kunnen we dus stellen dat het trading platform van 24option strak in elkaar zit, er gelikt uitziet en lekker gebruiksvriendelijk is.

Belangrijkste Features

Een bijzonder waardevolle en niet te onderschatten feature van 24option is het gratis demo account. Hoewel, niet helemaal gratis, want je krijgt er pas toegang toe nadat je minimaal €250 hebt gestort. Neemt niet weg dat je als je hier besluit te gaan handelen natuurlijk sowieso wel aan dat bedrag komt. Daarnaast zijn er helaas nog altijd genoeg binary options brokers die geen demo account aanbieden. En aangezien er nog altijd heel veel traders zijn die nog lang niet bekend zijn met alle ins en outs van binary options trading, is het natuurlijk erg prettig dat je met een demo account eerst zonder risico kunt ‘oefenen’.

Een andere feature waar we vrolijk van werden is de BuyBack optie die 24option aanbiedt. Hiermee kun je feitelijk een trade annuleren, tot 5 minuten voor het verstrijken van de expiry time. Een vangnet om verliezen mee te minimaliseren krijgt van ons altijd twee duimen omhoog. Overigens krijg je niet al je geld terug, maar je voorkomt er wel mee dat je alles kwijt bent.

Het binary options research center spreekt ook tot de verbeelding. Hier vind je onder meer een volledige glossary met trading-gerelateerde termen. Nog waardevoller is echter de gepersonaliseerde tradinglessen die via chat beschikbaar zijn. Elke trader zit immers op een ander niveau, dus is het heel belangrijk dat elke tradingles op maat is.

Tenslotte natuurlijk nog de beschikbare bonussen, wat altijd een prettige start betekent voor nieuwe traders. Laten we voorop stellen dat het aantal bonuspromoties en de hoogte van bonussen nooit dé reden mag zijn om voor een broker te kiezen, maar als er dergelijke extraatjes te halen zijn moet je ze natuurlijk niet laten liggen. De algemene voorwaarden van 24option zijn van toepassing

Klantenservice

Als het op support aankomt geven wij altijd de voorkeur aan de live chat functie. Het is in de praktijk nu eenmaal de snelste manier om een antwoord op je vragen te krijgen. Chat support bij 24option is uitstekend geregeld en beschikbaar in maar liefst 16 verschillende talen. We hebben de live chat meerdere keren aan een test onderworpen en werden elke keer snel en vakkundig geholpen. Telefonisch support is ook beschikbaar in 16 talen via 16 verschillende internationale nummers. 24option biedt als één van de weinige brokers een Nederlandse klantenservice aan. Geen gedoe met engels sprekende en slecht verstaanbare medewerkers, je wordt gewoon in het Nederlands geholpen. UNIEK! Kortom, voor elke trader is er wel iemand in de regio beschikbaar. Je kunt overigens ook kiezen om je vragen per e-mail te stellen, maar goed, waarom zou je als voor direct contact kunt kiezen.

Gebruiksvriendelijkheid

Hier moeten we toch nog even terugkomen op het demo account. Zoals gezegd is deze niet gratis beschikbaar en daarnaast moet je ook een beetje zoeken om erachter te komen dat deze optie er is. Evenwel, er is een demo account en dat is uiteindelijk waar het om gaat.
De site draait op een beveiligde server (HTTPS), wat je als trader het vertrouwen geeft dat je zorgeloos fondsen en financiële gegevens over het platform kunt versturen.
Het registreren van je account verliep ook vlekkeloos, en grote plus is dat alle velden die je moet invullen in één scherm staan. En met de verschillende betalings- en uitbetalingsmethoden was het geen enkel probleem om fondsen naar ons account te sluizen.

Op het gebied van educatie steekt 24option er ook bovenuit. De library met binary trading video’s is een van de meest uitgebreide in de business. Dus of je nu net komt kijken of al meer ervaren bent, deze video’s loodsen je vakkundig langs alles wat je moet weten over binary options. De binary trading video library is geheel gratis voor geregistreerde traders. En wie liever leest dan luistert kiest gewoon voor het gratis eBook in PDF formaat.

Conclusie

Op de About Us pagina staat te lezen dat het team achter 24option bestaat uit professionals uit de Forex trading en online marketing wereld.
Als we vervolgens het rijtje afgaan van alles dat 24option te bieden heeft, dan mag duidelijk zijn dat ze begrepen hebben waar traders behoefte aan hebben.
Het opvallende zwarte design met gouden accenten is niet gangbaar en voor sommigen wellicht even wennen. Maar na verloop van tijd geeft het de site een elegantie die je zeker zult waarderen.
Dus of je nu op zoek bent naar je eerste binary options broker of van plan bent je huidige in te ruilen, de BeursMeesters zijn ervan overtuigd dat 24option een van de beste keuzes is die je kunt maken!

Bezoek 24option
*Het handelen met Binaire opties kan leiden tot het verlies van uw geïnvesteerde kapitaal

Algemene Informatie

Officiële Site www.24option.com
Beschik­bare Talen Arabisch, Chinees, Deens, Duits, Frans, Grieks, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Lets, Nederlands, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks, Zweeds
Nederlands Handels­platform Ja
Licenties CySEC
Bedrijfs­gegevens 39 KOLONAKIOU ST., AYIOS ANTHANASIOS, CY-4103 LIMASSOL, CYPRUS.
MT4 Ja

Bonussen

Beschikbare Bonussen Welkomstbonus
Bonus­code Geen code nodig

Inschrijfbonus

100% welkomstbonus
Trade Nu
*Bonusvoorwaarden zijn van toepassing

Spelersondersteuning

Support Via e-mail, Live chat, Phone
Beschik­bare Support Talen Engels, Nederlands
Support Telefoon­nummer 00357-25262063
Live Chat Beschikbaar Ja
Openings­tijden Support 24/7

Stortings- en Uitbetalingsopties

Minimale Storting €250
Minimum Uitbetaling 82% per succesvolle trade
Gescheiden Accounts Ja
Stortingsopties CartaSi, Dankort, giropay, iDeal, MasterCard, moneta, Moneybookers, Neteller, paysafecard, Skrill, Sofort, Visa, Visa Electron, Wire Transfer
Bezoek 24option
*Het handelen met Binaire opties kan leiden tot het verlies van uw geïnvesteerde kapitaal