10Trade Recensie

Beoordeelde Site
10Trade
10Trade Logo
Korte Beschrijving 10trade is een nieuwkomer die direct overtuigend zijn stempel drukt. Het trading platform overtuigt in design en gebruiksvriendelijkheid. Er zijn ontzetten veel trading options, die elk type trader zal aanspreken. En last but not least, 10trade is CySEC gereguleerd.
Eindbeoordeling BeursMeesters 3.5 / 5
Review geschreven door
Bezoek 10Trade

Recensie

10trade is pas recentelijk gelanceerd. Deze binary options broker biedt een trading ervaring die even veilig als innovatief is. Dankzij de professionele, strak opgezette interface heb je eenvoudig toegang tot een indrukwekkende selectie aan trading options. Wat je vaker ziet bij nieuwkomers is dat er goed is nagedacht over het design van de website. Dat is bij 10trade niet anders. Het design is bijzonder intuïtief van opzet, wat als prettig gevolg heeft dat elke trader hier z’n weg zal vinden. Of je nu net komt kijken of al jarenlange ervaring hebt met handelen op de markten.

Trading Platform

Hier kunnen we kort over zijn. Met meer dan 200 tradable assets en een indrukwekkende payout ratio van 81% op succesvolle trades, kun je er vanuit gaan dat je hier als trader een aangename ervaring zult hebben bij 10trade, waar je lang van zult willen profiteren.

Trading Features

10trade heeft een fraai aanbod van trading options voor aangesloten traders. Zowel de welbekende favoriete features, als de meest geavanceerde en innovatieve trading methods die je in de branche tegenkomt. Als trader heb je de mogelijkheid zelf het timeframe van je trades in te stellen. Hier heb je long-term options die variëren van een paar dagen tot een paar maanden. Ideaal voor traders die hun uitgebreide marktkennis willen gebruiken om te voorspellen wat een asset in de toekomst gaat doen. Ben je echter op zoek naar de kick van de snelle trade, dan kun je kiezen voor 60 Second Options, waarbij je binnen een minuut weet je of winst of verlies hebt gemaakt. Dit is wel het echt spel natuurlijk.
One Touch Options zijn er voor de traders die overtuigd zijn dat hun gekozen asset een bepaald prijsniveau zal bereiken, maar minder zeker zijn van hoe lang deze positie wordt vastgehouden. Hierbij hoeft de asset slechts één keer het gewenste niveau te behalen en de trade loopt af ‘in-the-money’. Met Pair Trading heb je een alternatief voor de gangbare binary options afweging of een prijs stijgt of juist daalt. Bij Pair Trading moet je namelijk voorspellen of de ene asset beter presteert dan de andere, waarbij je uit veel gerenommeerde internationale bedrijven kunt kiezen.

CySEC Regulering

Het feit dat 10trade een CySEC gereguleerd platform is, is een enorme plus voor traders die op zoek zijn naar een veilige online omgeving om binnen te handelen. CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) is een onafhankelijk orgaan die de gehele markt overziet en zorgt dat alles in lijn is met de wetgeving en regulering in de EU. CySEC geeft alleen licenties aan brokers die voldoen aan een uitgebreide lijst van strikte eisen en fair trading voorwaarden. Dit zorgt ervoor dat traders goed beschermd zijn wanneer ze online handelen in binary options.

Geld opnemen

Het proces waarmee je fondsen kunt opnemen bij 10trade is simpel en overzichtelijk. Als trader kun je kiezen uit meerdere uitbetalingsmogelijkheden, waaronder credit card en wire transfer. Het loont om te kiezen voor opnemen met je credit card, omdat hier geen extra kosten aan verbonden zijn bij 10trade, zodat je zeker weet dat je ook echt 100% terugkrijgt van succesvolle trades. Overigens kun je daarnaast ook maandelijks kiezen voor een wire transfer ‘van het huis’. Een gebaar dat wij waarderen. Aanvragen om geld op te nemen worden binnen 3 werkdagen verwerkt. Traders met een Elite account hebben een streepje voor en kunnen hun geld eerder verwachten.

Educational Academy

10trade heeft er veel energie in gestoken om traders te kunnen voorzien van een uitgebreide bron aan online lesmateriaal. In het Education Center vind je een indrukwekkende collectie aan instructievideo’s met verschillende onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een ‘Introduction to Binary Options’ voor beginnende traders of ‘Advanced Technical Analyses’ voor de meer ervaren traders. Daarnaast is er een exclusief 10trade eBook, kun je informatieve webinars bijwonen of luisteren naar live online radio uitzendingen waarin toonaangevende financial analysts handelaren op de hoogte houden van recente ontwikkelingen in de markten en natuurlijk vertellen welke interessante trading opties er in de nabije toekomst aankomen.

Klantenservice

De klantenservice van 10trade is goed opgeleid en de medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om je met al je vragen en problemen vakkundig te helpen. Je kunt zelf kiezen wat je favoriete contactoptie is: e-mail, telefoon of live chat. Voor internationale klanten – en dat zijn er natuurlijk veel – is de klantenservice in 10 verschillende talen beschikbaar.

Conclusie

10trade is een nieuwkomer die direct overtuigend zijn stempel drukt. Het trading platform overtuigt in design en gebruiksvriendelijkheid. Er zijn ontzetten veel trading options, die elk type trader zal aanspreken. Wat erg in het voordeel spreekt van 10trade is natuurlijk dat deze broker CySEC gereguleerd is. Dit geeft het vertrouwen waar veel traders behoefte aan hebben. Tel daarbij op dat je in het Education Center alles kunt vinden wat je nog niet weet, en een uitmuntende klantenservice, en het mag duidelijk zijn dat 10trade alles heeft om op korte termijn uit te groeien tot een grote speler.

Bezoek 10Trade

Algemene Informatie

Officiële Site www.10trade.com
Beschik­bare Talen Arabisch, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Russisch, Spaans
Nederlands Handels­platform Ja
Licenties AFM, CySEC
Bedrijfs­gegevens Holiway Investments Ltd is located at: 4 Pindou Street, 4th Floor, Office 408, Engomi 2409, Nicosia, Cyprus

Bonussen

Spelersondersteuning

Support Via Email, Live Chat, Phone
Beschik­bare Support Talen Engels, Nederlands
Support Telefoon­nummer 070-5690000
Live Chat Beschikbaar Ja
Openings­tijden Support 24/7
Bezoek 10Trade