Geld Verdienen met Binary Options Tradingdollar-sign-chips-300

Laten we beginnen met het goede nieuws: je kan echt geld verdienen met binary options trading.

En dan hebben we het over consistent winst maken. Slimme handelaren doen het dagelijks. Handelen in binary options in elk denkbare asset, van olie tot goud, tot aandelen en currency pairs.

De hamvraag is dus: is het echt zo makkelijk om geld te verdienen met online binary options trading als de meeste websites (brokers) beloven?

BeursMeesters raadt Plus500 aan:

Makkelijk geld verdienen met Binaire Opties?

Brokers doen geloven dat je eigenlijk alleen maar een account hoeft te openen, om vervolgens het grote geld te kunnen verdienen. Tja, als je leest dat binnen enkele minuten een return van 80% rijker kan zijn, waarom zou je dat niet geloven? Zeker als het erop lijkt dat je dit ook nog eens keer op keer, dag in dag uit kan doen.
En als je je bedenkt dat er maar weinig investeringen zijn bedenken waarmee je zo snel, zo veel kunt verdienen, dan is het begrijpelijk dat de verleiding groot is om er blind in te stappen. Hoewel je absoluut geld kunt verdienen met binary options trading, is het van levensbelang – om even een overtreffende trap te gebruiken – dat je het realistisch benadert. En er dus ook realistisch instapt, als je besluit te beginnen met handelen.

Daar helpen de BeursMeesters je natuurlijk graag bij.


Winstgevend handelen

Want dit is waar het allemaal om gaat bij geld verdienen. Hier is het om te doen. Niet alleen het spel, maar ook de knikkers. Daadwerkelijk winstgevend zijn met binary options trading. En nee, dan hebben we het niet over een klapper maken met die ene trade. We praten over het ontwikkelen van een betrouwbaar systeem, een strategie waarmee je fraaie returns genereert over aan langere periode.
Met de volgende tips ben je in ieder geval verzekerd van een goede start!

1. Leer hoe je candlestick charts moet lezen

Veel van de prijsbewegingen die je ziet in binaries zijn te voorspellen door goed te kijken naar prijsbewegingen uit het verleden. Dit is feitelijk wat je op candlestick charts kunt zien. Deze grafieken zien er in het begin misschien ontzettend ingewikkeld uit, maar als je basis eenmaal doorhebt, is het eigenlijk vrij eenvoudig!

2. Kijk naar de prijsbewegingen in het verleden van de gekozen asset

Hoewel een gokelement zit in het basisconcept van binary options trading – omhoog of omlaag? – is het wel degelijk iets anders dan gokken. Het is niet zomaar even een muntje opgooien en hopen dat je het goed raadt (en als je dat wel denkt, is het maar goed dat je eerst op deze site bent belandt!). Een verstandige handelaar maakt gebruik van data, informatie en tools om binaries te kunnen kiezen waarvan de kans groter is dat ze in the money eindigen. En veel belangrijke informatie vind je al terug in de recente prijsactiviteit van de asset.

3. Kijk en volg prijstrends

Als de prijs van goud de afgelopen dagen alleen maar is gestegen, ga dan niet inzetten op een plotselinge daling die op niet veel meer gebaseerd is dan jouw hoop op dat moment. Of als bijvoorbeeld de aandelen van Microsoft zijn ingezakt en blijven dalen, ga er dan niet vanuit dat de koopdruk er als uit het niets voor zorgt dat de prijs op magische wijze weer gaat stijgen. Meegaan met de trends is een slimme strategie als je in short-term binaries handelt. Tegen de trend in handelen is simpelweg vragen om problemen.

4. Handel niet met geld dat je niet hebt

Zelfs al ben je er tot in elke vezel van je lijf van overtuigd dat een bepaalde binary option een absolute zekerheid is – je ticket naar een grote som geld – houd dan toch je boodschappen geld in je zak. Want dat is bedoeld voor je boodschappen en niet om mee te handelen. Onderschat nooit het risico dat gepaard gaat met handelen in binary options. Zelfs als later bleek dat je ingeving juist was, dan is dit geen enkele garantie voor de toekomst. Je hebt niet de ‘gave’ om winnende binaries te kunnen kiezen. Ga dus zorgvuldig en verstandig om met je geld. Investeer nooit meer dan je je kunt permitteren te verliezen.

5. Doe eerst ervaring op voordat je een aanzienlijk percentage investeert

Meerdere brokers hebben demo accounts voor geregistreerde traders (kijk bijvoorbeeld bij TradeRush, 24Option en Banc de Binary, die allemaal door ons zijn beoordeeld en die we je met vertrouwen kunnen aanbevelen). Met demo accounts kun je zonder enig financieel risico trades oefenen in een live omgeving (met echte data dus). Op die manier raak je niet alleen meer vertrouwd met alle soorten binary options trades, daarnaast raak je ook gewend aan het trading platform van de broker. In dat opzicht is het zelfs aan te raden om bij meerdere brokers een account te openen, zodat je ze ook met elkaar kunt vergelijken.

Ja ik wil geld verdienen met handelen

Verschillende Manieren Om Geld Te Verdienen

  • Call/Put option

Eerst nog even een kleine samenvatting van de verschillende typen binary options waarin je kunt handelen om geld te verdienen. De meest eenvoudige en bekendste vorm is de up of down option (ook wel bekend als call/put options en high/low options). Het concept is simpel: je voorspelt of de prijs van de onderliggende asset hoger of lager uitvalt als de trade afloopt.

Call/Put option

One touch options zijn bijna net zo eenvoudig. Hier voorspel je of de asset prijs een bepaald prijsniveau ‘raakt’ voordat de trade afloopt. Alle binary brokers die je op de site van BeursMeesters tegenkomt bieden de mogelijkheid om te handelen in deze binary option.

One touch option

  • Trade range option

Naast bovengenoemde mogelijkheden heb je ook nog trade range options. Bij deze binaries gaat het erom dat je voorspelt of de prijs van een asset binnen of buiten een bepaalde prijs range beweegt terwijl de option actief is (totdat deze afloopt dus).

Trade range option

Deze drie typen binary options zijn in de basis de instrumenten waarmee je kunt handelen. Ze variëren in expiry time – sommige lopen af in 60 seconden (de befaamde 60 Second Binary Options), anderen in uren – en onderliggende assets (aandelen, indexen, commodities – zoals goud en olie – en valuta).

Ja ik wil geld verdienen met handelen

3 Soorten Handelaren

Mensen die handelen in binary options om geld te verdienen vallen grofweg in drie categorieën. Benieuwd in welk type trader jij jezelf herkent.

  • De Gokker:

Dit is het type trader dat binary options trading hetzelfde benadert als bijvoorbeeld roulette. Volgens deze trader is winst of verlies volledig afhankelijk van toeval en geluk (oftewel, wordt het zwart of rood). De Gokker kijkt dus niet naar candlestick charts, houdt zich niet bezig met pivot points en zal geen seconde wakker liggen van iets als Fibonacci retracements.

  • De Investeerder:

Dit type trader kijkt naar handelen in binary options als een manier om z’n investeringsportfolio te spekken. Als je De Investeerder vraagt waar hij zoal in investeert, antwoordt hij vermoedelijk ongeveer als volgt: ‘IBM, Google, obligaties en nog wat handel in binary options. Wat deze trader nog weleens vergeet, is dat ze een behoorlijk groot risico nemen in hun jacht naar de hoge returns waar binary options brokers ze mee lokken.

  • De Realist:

De realistische handelaar is over het algemeen iemand die ervaring heeft en zich terdege bewust is van de risico’s waarmee handelen in binary options trading gepaard gaat. Daarnaast handelen ze alleen in assets waar ze veel vanaf weten en zijn ze niet onbekend met technische analyses. Twee zaken die ze een voordeel kan geven als het erop aankomt. Het zorgt ervoor dat ze bewuste keuzes maken, slim omgaan met hun trades en de investeringen die ze per keer doen. Op die manier weet De Realist dat hij de grootste kans heeft om consistent – en niet incidenteel of ‘met mazzel’ – geld te kunnen verdienen met binary options trading. Hopelijk is dit de het type trader waarin je jezelf herkent, want dit is de benadering die je wil nastreven.

Ja ik wil geld verdienen met handelen

Voordelen van Handelen In Binary Options

Als je nieuw bent met handelen in binary options, dan zul je af en toe versteld staan van de voordelen die deze vorm van handelen biedt. Vooral ten opzichte van andere manieren van handelen en investeren. Zoals je inmiddels weet zijn de potentiële returns astronomisch hoog – en zoals je ook weet; niet zonder risico. Ter illustratie: iemand die in aandelen handelt is waarschijnlijk al tevreden met een jaarlijkse return van 10%. Met binary options trading is het mogelijk om je investering bijna te verdubbelen in slechts een paar minuten tijd.
Een ander voordeel is dat het ontzettend makkelijk is om de handel in binary options te stappen. In tegenstelling tot handelen in meer conventionele options of te kiezen voor Forex, is binary options trading in de kern super simpel. Welbeschouwd kun je nu een online account openen bij een binary options broker, een storting maken en enkele minuten later al je eerste trade hebben gedaan. Er is geen opleiding voor vereist, en je hoeft ook geen jarenlange ervaring te hebben. Hoewel dit laatste je kansen op succesvol handelen natuurlijk aanzienlijk vergroot.

Een ander voordeel is dat binary options snel aflopen, waardoor je dus in kortere tijd meer trades kunt maken. Je kapitaal zit niet vast in die ene optie waar je lang op moet wachten voordat deze afloopt. Het is vrij snel al weer beschikbaar zodat je het kunt gebruiken voor andere investeringen. Met de 60 second options ben je binnen een minuut alweer uit de trade.

Conclusie

Je kunt absoluut geld verdienen door te handelen in binary options. Sterker nog, heel veel mensen doen het dagelijks met veel succes. Maar we kunnen niet genoeg benadrukken dat je heel goed op de hoogte moet zijn – en blijven – van de risico’s die het met zich meebrengt. Daarnaast moet je heel bewust zijn van de factoren die bepalen of je wel of niet succesvol bent. Die kans en toeval, waar mogelijk, zoveel mogelijk uitsluiten.
Ben je er wat jou betreft klaar voor? Doe dan het volgende. Ga naar de sites van TradeRush, 24Option en Banc de Binary en open een demo account bij al deze brokers. Doe ervaring op, verdiep je in strategieën, leer de analyse tools te gebruiken, maak zoveel mogelijk test trades, ontwikkel je eigen trading methode en vergeet ook niet de brokers onderling te vergelijken. Het mooie is; je kunt dit doen zonder ook maar een euro te riskeren. En het zou weleens het begin kunnen zijn van een aanzienlijke extra inkomstenbron.

Ja ik wil 100% inschrijfbonus