Binary Trading Signalen and Services

Op deze pagina gaan we je meer vertellen over binary trading signalen en de individuen en bedrijven die ze kunnen leveren. Je leert hoe binary trading signalen gebruikt worden, en hoe je een service provider kunt kiezen die past bij jouw specifieke trading stijl. We gaan het hebben over de kosten van deze services, hoe je jouw gekozen service kunt vertrouwen en hoe je vervolgens moet handelen op hun aanbevelingen.

labor-market-data-sends-us-dollar-trading-up-gold-gld-trades-downHet concept achter handelen in binary options is eenvoudig. Elke trade die je doet is een voorspelling over de beweging die de prijs van de onderliggende asset gaat maken. Gaat de prijs stijgen of dalen? Raakt de prijs een bepaald niveau? Blijft de prijs binnen of buiten een bepaalde range in een bepaalde tijdsperiode? Bij binary options trading weet je altijd exact van tevoren hoeveel geld er op het spel staat en hoe hoog je winst is als je voorspelling juist is. Er zijn inmiddels meerdere binary options signal services op de markt die je kunnen helpen om deze voorspellingen te maken.

Sommige van deze services kunnen ervoor zorgen dat je op regelmatige basis winnende trades kunt maken. Kortom, goed nieuws.

Terechte vraag is natuurlijk waarom je een trading signal service nodig zou hebben als binary options trading zo simpel is. Het antwoord is even simpel. Het plaatsen van een trade mag dan qua handelingen eenvoudig zijn, analyseren of de prijs van een asset gaat stijgen is een ander verhaal. En dat is precies wat deze services voor je doen. Laten we eens kijken hoe je deze services in je voordeel kunt gebruiken.

Gebruik Maken van Binary Options Signal Services

Binary options signalen zijn feitelijk aanbevelingen. Je kunt ze op verschillende manieren ontvangen – op je mobiel bijvoorbeeld, per mail, of voicemail, afhankelijk van wat je provider aanbiedt. Het zijn dus tips die je ontvangt voor bepaalde interessante, potentieel winstgevende, trades. Hoewel elke provider het op zijn eigen manier doet, bestaan de meeste signalen uit dezelfde data. Je krijgt een notificatie over de asset, het soort trade om te plaatsen, de expiration datum en duur van het contract, en de prijs na expiration (= de ‘strike price’ van het contract).

Als je vertrouwen hebt in de service waarop je bent geabonneerd, kun je simpelweg je trades doen op basis van hun aanbevelingen. Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf research doen en zo checken of je bevindingen overeen komen met hun aanbevelingen.

Veel traders, zowel net beginnende als doorgewinterde traders, maken gebruik van binary options signal providers om tijd te besparen en resultaten te verbeteren. Want laten we wel wezen, het scheelt je uren die je anders zou moeten besteden aan het analyseren van candlestick charts, of naar de TV staren om niet het laatste nieuws te missen over ontwikkelingen die van invloed zouden kunnen zijn op de prijsbeweging van bepaalde assets. Kortom, niet zo’n gek idee dus om dat uit te besteden.

Naast de tijd die je ermee wint, kan het ook voor een boost in je winsten zorgen, mits je natuurlijk consistent nauwkeurige aanbevelingen krijgt. Maar… nauwkeurigheid alleen is nog niet genoeg.

Nauwkeurige Signalen Zijn Geen Garantie Voor Winst

Het doel van signalen die je krijgt van signal services is natuurlijk dat je er snel op handelt. In de wereld van binary options is een kans immers zo weer verdwenen. De signalen die je ontvangt hebben dan ook een beperkte houdbaarheid. Ter illustratie: sommige signalen die je ontvangt betreffen contracten die binnen een uur aflopen, andere zelfs in niet meer dan 60 seconden. Je hebt er dus niet veel aan om een paar uur nadat je een signaal hebt ontvangen eens te kijken wat het precies is, en dan vervolgens een trade te plaatsen. De informatie is op dat moment meestal allang achterhaald.

Waarom benoemen we dit specifiek? Om te benadrukken dat je echt alleen iets hebt aan signal services als je hier ook echt op kan en wil handelen, als ze bij je binnenkomen. Anders gaan je kansen op mogelijke winsten aan je voorbij. En bepaal je bovendien voor een service waar je geen gebruik van maakt. Daar hebben we sportscholen al voor.

Zijn Binary Options Signal Services Betrouwbaar?

Logischerwijs zijn de notificaties die je ontvangt zo goed als de persoon of het bedrijf die ze aan je versturen. Sommige van deze services worden bijvoorbeeld geleverd door bedrijven waar een bataljon analysten price charts doorakkeren, op zoek naar verschillende technische indicatoren. Andere services zijn weer opgericht door traders met jarenlange ervaring. Ze gebruiken hun opgebouwde expertise om andere traders te helpen ook winstgevende trades te plaatsen. Dit doen ze door je de mogelijkheid te geven real time mee te kijken met binary trades die ze zelf plaatsen – het zogenaamde mirror trading (of social trading).

Zeker als je net begint is het lastig te bepalen welke service betrouwbaar is en welke niet. Doe daarom eerst wat onderzoek online, en zoek naar betrouwbare reviews van andere traders. Veel traders hebben zich namelijk bij meerdere binary options signal services aangemeld en kunnen dus uit eigen ervaring vertellen of die services goed zijn. Er zijn altijd traders die echt de tijd hebben genomen om een review te schrijven over de services die ze gebruiken.

Zo kom je er snel achter welke services echt betrouwbare en nauwkeurige trading signals leveren. Maar ook welke services een dramatische reputatie hebben en alerts sturen waar nog nooit vruchtbare trades uit voort zijn gekomen. Dit zijn services die signalen sturen over contracten tegen bepaalde prijzen die uiteindelijk nooit bereikt worden. Het is natuurlijk net zo waardevol om te weten welke services je absoluut moet vermijden.

Zijn de Kosten van Binary Options Signal Services te Verantwoorden?

Er zijn providers die gratis alerts uitsturen. Dagelijks kun je tips voor trades krijgen zonder dat je hier iets voor hoeft te betalen. Voordat je hier blind instapt en vertrouwt op deze tips… Doe eerst wat veldonderzoek. Wat is hun succesratio? Zorg ervoor dat het percentage trades dat ze aanbevolen die ook echt in the money eindigden wel een beetje van hoog niveau is.
Houd er in ieder geval altijd rekening mee dat als de service gratis is, het geen doel is voor de provider om abonnees te behouden. En daarmee kan het natuurlijk veel minder belangrijk voor zo’n club zijn om je van betrouwbare signalen te voorzien.

Goed, tot zover het gratis gedeelte.
De meeste betrouwbare binary options signal services die wij zijn tegengekomen, zijn betaalde diensten. De kosten variëren van zo’n $97 per maand, tot een paar honderd dollar per maand. Er zitten ook providers tussen, zoals Binary Options Pro Signals (BOP Signals) waar je een proefabonnement van een week kunt nemen voor $7. Een week lijkt misschien niet veel, maar als je op dagelijkse basis handelt krijg je een heel aardig idee van hoe waardevol de tips zijn.

Maar waar het om gaat: zijn dit soort bedragen het ook waard om maandelijks te investeren (want dat is wat je feitelijk doet)? Een beetje een flauw antwoord wellicht, en het sluit ook aan wat we net zeiden, maar dat hangt volledig af van je trading activiteit. Stel dat je maandelijks $97 betaalt voor zo’n service, maar vrijwel nauwelijks handelt, dan is het natuurlijk weggegooid geld. Maar als je bijvoorbeeld $397 per maand betaalt en de alerts dagelijks gebruikt om meerdere trades te maken die ook nog winstgevend zijn… Dan kun je zomaar maandelijks duizenden dollars opstrijken op basis van de alerts die je ontvangt. En dan is het relatief gezien natuurlijk maar een kleine investering die het dubbel en dwars waard is.

Dus, als je je afvraagt of je nu wel of niet moet gaan betalen voor een binary options signals service, kijk dan eerst goed naar hoe vaak je nu eigenlijk handelt in binary options. En ook al ben je een Nederlander, wees niet direct te zuinig. Want wat heb je er aan als je een paar euro bespaart terwijl je er daardoor honderden of duizenden misloopt? You do the math.

Heb Je Aan Alleen Signal Services Genoeg?

Een vraag die we vaker krijgen. Als ik betaal voor een signals service, is het dan nog wel nodig om ook zelf onderzoek te doen voor trades? Want waaorm zou je tijd investeren in analyses en noem maar op terwijl je al een bedrijf of persoon betaalt om dit voor je te doen??

Helaas is er geen eensluidend antwoord op. Als je er blind op kan varen dat elke aanbeveling die je krijg van je signal provider een gegarandeerde winst betekent, dan hoef je natuurlijk alleen nog maar achterover te leunen en te wachten op de tips. Maar die garantie heb je natuurlijk niet. Ook aanbevelingen kunnen ervoor zorgen dat je een trade maakt waar je verlies op leidt.

Daarom raden we je altijd aan om zoveel mogelijk te weten te komen over de asset waar je in wilt handelen. Welke factoren zijn van invloed op de prijs? Wat kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de prijs van goud of olie stijgt of daalt? Waarom gaan de aandelen van Google een bepaalde kant op? Welke factoren hebben invloed op de prijs van het EUR/USD currency pair?

Simpel gezegd: als je zelf geen kennis hebt van de assets en markten waarin je handelt, dan kun je natuurlijk ook nooit vooraf beoordelen of de signalen die je ontvangt ook echt waardevol zijn. Een sanity check is dus altijd aan te raden. Meer kennis vergroot je kans op succes. Investeer daar dus in.

Binary Options Signals Service Kiezen: Extra Tips

Nu je begrijpt wat signal services zijn, hoe ze werken en hoe je er gebruik van kunt maken bij het handelen in binary options, kom het aan op de volgende stap. Een betrouwbare provider kiezen. Zoals eerder gezegd; ga sowieso op zoek naar reviews van andere traders die al ervaring hebben met de succesratio’s van verschillende providers. Daarnaast hebben we nog een aantal andere tips waar je je voordeel mee kunt doen.

Allereerst, vergeet even de prijs van een service. Dat een provider bijvoorbeeld $397 per maand vraagt voor hun services, wil natuurlijk nog niet zeggen dat hun signalen ook 4 keer zo nauwkeurig zijn als die van een provider waar je maar $97 per maand betaalt. Sterker nog, de prijs zegt helemaal niets over de betrouwbaarheid van een provider. Oftewel, laat je nooit, maar dan ook nooit alleen leiden door de prijs.

Tip 2:

Als een binary options signals provider met schreeuwende claims komt en roepen dat je ‘je geld elke dag kunt verdubbelen!’, draai je om en loop weg. Of geloof ze op z’n minst niet meteen. Zoals eigenlijk voor alles geldt dat je op internet tegenkomt: als het te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat ook zo.

Vertrouw ook nooit zomaar op screenshots die een signals provider laat zien om succesvolle trades mee te bewijzen. Iedereen die een beetje kan photoshoppen kan in elkaar draaien wat hij wil. Dus ook al ziet de data op die screenshots er nog zo betrouwbaar en overtuigend uit, je kunt er nooit zomaar vanuit gaan dat het echt is.

Onderzoek daarnaast altijd wat de ‘track record’ is van een signals provider. Welk succespercentage kunnen ze echt claimen? En welke reputatie hebben ze bij andere traders. Dit is waar de reviews weer om de hoek komen kijken. Zoals voor elk product geldt: als andere gebruikers er heel erg enthousiast over zijn, dan is de kans groot dat er ook echt kwaliteit wordt geleverd.

Tenslotte, je bent natuurlijk niet verplicht je te abonneren op een binary options signals service. Er zijn genoeg handelaren die er geen gebruik van maken en gewoon succesvol zijn. Natuurlijk moet je er dan wel voor zorgen dat je zelf je research doet en leert om analyse tools te gebruiken. Anders blijft het een spel van puur geluk, en daarmee verlies je altijd op de lange duur. De keuze is aan jou.

Als je overweegt gebruik te maken van een signals provider, dan hebben we nog een handig lijstje voor je.

Toonaangevende Signal Service Providers voor Binary Trading

BOPS – Binary Options Pro Signals
BOTS – Binary Options Trading Signals
PBS – Pro Binary Signals
Up/Down Signals
Binary AutoTrader Review