Beste tijdstip om te handelen in Binary Optionstime-question

Binary options trading biedt handelaren de mogelijkheid om via het internet te handelen. Wie dagelijks handelt is al gewend aan hoe binary options precies werken. Maar er zijn genoeg mensen die het lastig vinden om de juiste manier te vinden om hun investeringen online te doen – op een manier die ook de kansen op succes zoveel mogelijk vergroot. Dit geldt zeker voor handelaren die echt net komen kijken. De vuistregel voor het maken van slimme, verstandige investeringen is door een vaste methode voor jezelf te ontwikkelen. Een beproefde en geteste trading methode waar je altijd op kunt terugvallen en die het prettig soort houvast biedt dat nodig is om op een consistente manier zo vaak mogelijk winstgevend te kunnen handelen. Dit begint bij kennis; zorg dat je zoveel mogelijk te weten komt over de assets waarin je wilt handelen, maak gebruik van analyse tools en zoek naar patronen die onmisbaar zijn om een gedegen beslissing te kunnen nemen.

Een van de basisprincipes van ‘georganiseerd handelen’ is dat een goede timing van je investeringen onontbeerlijk is. Als je deze factor goed snapt en weet toe te passen, ben je veel flexibeler in je keuzes en kun je profiteren van meerdere strategieën. Anders ben je feitelijk alleen heel ad hoc bezig, en moet je continu on the spot beslissingen nemen, wat je succesratio geen goed zal doen.

Handel met 100% inschrijfbonus bij 24option


3 stappen om succesvol te handelen

Om je op weg te helpen hebben de BeursMeesters wat tips voor je op een rij gezet waarmee je beter kunt beslissen wat de beste trading timing is.

  • Investeer in je kennis van assets

Niet alle assets kun je op dezelfde manier benaderen. Ze hebben hun eigen kenmerken en ‘gedragen’ zich op hun eigen manier. Zo reageren ze allemaal anders op marktfluctuaties. Sommige assets leveren goede winsten op als er sprake is van een lange termijn investering. Bij andere assets is het juist zaak ergens direct in te springen. Als je je winsten dus wilt maximaliseren, moet je er rekening mee houden dat voor elke asset een bepaalde tijdsperiode ideaal is. Zorg dus voordat je begint met handelen dat je eerst onderzoekt wat de relatie is tussen de factor tijd en assets. Op die manier wordt het veel makkelijker voor je om betere beslissingen te nemen en kun je je trading strategie hier op aanpassen.

  • Houd rekening met verschillende tijdzones bij handel in aandelen

Als je handelt in aandelen moet je dagelijks rekening houden met een tijdsinterval van zes tot acht uur. Amerikaanse en Europese tijdzones zijn het belangrijkst om rekening mee te houden. Ook moet je altijd de aandelenmarkten in de gaten houden die open zijn op het moment dat je je investering doet. Door dit soort zaken in de gaten te houden kun je beter besluiten wanneer je moet investeren, of je investering juist moet terugtrekken.

  • Beste trading tijden voor Commodities en Valuta

Commodities hebben zo hun eigen ‘tijdsregels’. Een investering in aardgas bijvoorbeeld levert de beste resultaten op tussen 09:00 en 14:00. Kortom, je moet op de hoogte zijn van hoe elke commodity ‘presteert’ in termen van tijdstippen op een handelsdag. Bij valuta gelden ook specifieke ‘handigheidjes’. Meestal is het namelijk zo dat investeringen vruchtbaarder zijn op het moment dat tijdzones overlappen van regio’s waar de koers van de valuta effect op heeft.

Zo zie je dus dat een goed begrip van tijd en timing ervoor zorgen dat je veel betere investeringsbeslissingen kunt maken. Bestudeer dus goed van tevoren welke factoren op bepaalde momenten voor succes hebben gezorgd, of juist niet. Op die manier krijg je een beter inzicht in welke ‘regels’ gelden voor welke assets en de verschillende soorten binary options. Voeg die kennis en informatie toe aan je trading strategie en je bent alweer een grote stap dichter bij structurele successen als binary options trader.

Ja, ik wil 100% inschrijfbonus