Touch / No Touch Options

Als je net begint met handelen in binary options, dan valt je meteen op dat je de keuze hebt uit meerdere soorten binary options. De meest voorkomende en eenvoudigste soort zijn natuurlijk de call & put (high/low) trades. Hierbij voorspel je of de prijs van de onderliggende asset gaat stijgen of dalen, respectievelijk. Handelaren die net in binary options stappen beginnen meestal met deze call/put trades, omdat je direct begrijpt hoe ze werken. Na wat ervaring te hebben opgedaan, wordt ook overgestapt op one touch binary trading.

In bovenstaand voorbeeld zie je horizontaal een witte lijn bewegen (als een ‘gebergte’) met uitschieters naar boven en naar onder. Deze lijn geeft het huidige prijsniveau aan. Het lichtgrijze gebied aan de bovenkant van de grafiek is de ‘touch line’. Als je bij de trade kiest voor ‘touch’ en vervolgens op ‘buy’ klikt, dan moet de prijs gaan stijgen en de touch lijn raken om in the money te eindigen.

Dit is een zogenaamde touch of no touch option, een vorm van binary options trading die iets ingewikkelder is dan de simpele call & puts trades. In plaats van simpelweg voorspellen of de prijs gaat stijgen of zakken, moet je nu ook voorspellen of de prijs een vooraf vastgestelde target price (of strike price) zal raken. We zullen nu in detail uitleggen hoe deze one touch binary options nu precies werken.

Hoe werken Touch / No Touch Options?

Zoals gezegd gaat het er bij one touch trading om dat je moet voorspellen of de prijs van een asset een bepaald prijsniveau ‘aantikt’ voordat de trade afloopt. Dit prijsniveau kan zowel onder als boven de startprijs bij aanvang van de trade liggen. Zodra de startprijs het prijsniveau aantikt is je trade direct winstgevend. De trade wordt direct gesloten en de payout wordt bijgeschreven op je account. Zoals bij binary options het geval is, weet je van tevoren al precies hoe hoog deze payout is.

Een simpel voorbeeld om het nog verder te verduidelijken:

De onderliggende asset is in dit geval goud. De beginprijs bij aanvang van de trade is $1.605 (de prijs van een ounce); de strike price is vastgezet op $1.620 (overigens zijn er binary option brokers die je zelf de strike price laten bepalen). Laten we daarnaast in dit voorbeeld uitgaan van een investering van $100 voor de trade, met een payout van $170 als de strike price wordt gehaald.

Je trade is dus winstgevend als de prijs van een ounce goud het prijsniveau van $1.620 raakt voordat de trade afloopt. Heeft het dat niveau eenmaal geraakt, dan maakt het niet uit als de prijs daarna weer inzakt. Eén keer dat niveau halen is voldoende voor de trade om winstgevend te zijn, waarna je $170 krijgt bijgeschreven in je account. Blijft de goudprijs onder $1.620, dan verlies je je investering.

Het tegenovergesteld van de touch option is no touch binary trading. Hierbij zou je dus voorspellen dat de asset prijs juist niet een bepaald prijsniveau haalt, en dat punt dus niet ‘raakt’. Net zoals met one touch binary options, kan de target price zowel onder als boven de beginprijs van de asset worden vastgesteld (in veel gevallen bepaal je dus zelf dit level). Als in dit geval het prijsniveau wordt gehaald, dan eindigt de trade per direct out of the money en ben je je investering kwijt.

Laten we het ‘goud’ voorbeeld er nog eens bij pakken ter verduidelijking:

De beginprijs bij aanvang van de trade is zoals gezegd $1.605 (de prijs van een ounce); de strike price is vastgezet op $1.620. Met no touch binary trading betekent dit dat je trade winstgevend zal zijn zolang de goudprijs onder $1.620 blijft todat de expiry time verloopt. Raakt de goudprijs wel dit niveau terwijl de trade nog actief is, dan eindigt te trade out of the money. Je kunt ook een lagere limiet instellen. Zo kun je bijvoorbeeld voorspellen dat de goudprijs niet onder $1.590 komt voordat de trade afloopt. Dit is feitelijk gespiegeld aan de bovengenoemde situatie en werkt verder hetzelfde.

Mogelijke Winst bij Touch Binary Trading

Als je begint met handelen in one touch binary options, dan zal je zien dat de mogelijke winst die je kunt behalen groter wordt naarmate de strike price verder afligt van de startprijs van een asset. Ter illustratie: een one touch binary voor goud met een beginprijs van $1.605 en een target price van $1.620 levert bijvoorbeeld een return op van 70% van je investering. Is de target price echter vastgesteld op $1.630, dan kan de return misschien wel 85% van je investering zijn.

Het tegenovergesteld geldt dus ook bij no touch binary trading. Hoe verder de target price afligt van de beginprijs, hoe kleiner je potentiële winst. Een no touch binary voor goud met een beginprijs van $1.605 en een target price van $1.620 levert bijvoorbeeld een return op van 65% van je investering. Is de target price echter vastgesteld op $1.630, dan kan de return misschien maar 60% van je investering zijn.

Simpel gezegd kun je dus stellen dat hoe meer risico je loopt je investering kwijt te raken, hoe groter de potentiële winst is die het je kan opleveren. Een enkele uitzondering daargelaten is dit het basisprincipe bij elke vorm van investeren. Zie je dus een binary option met een hoge return, dan kun je er ook direct vanuit gaan dat je risico navenant is.

Beginnen met One Touch Binary Betting

Laten we direct goed beginnen door je hieronder een selectie te geven van enkele gewaardeerde binary options brokers die one touch trades aanbieden. Waarbij we direct al kunnen weggeven dat 24Option over het algmeen de beste broker is waar je op regelmatige basis kunt handelen in dit soort trades.

Heb je al enige ervaring met het handelen in binary options, dan is de kans groot dat je je al comfortabel voelt met touch en no touch trades. De achterliggende gedachte is natuurlijk vergelijkbaar met simpele call/put trades. Ook hier voorspel je welke prijsbeweging de onderliggende asset gaat maken. Het verschil is dat je ook voorspelt in welke mate dat gebeurt.

Ben je echter nog maar net begonnen met binary options trading, begin dan gewoon met call en puts trades. Vanuit een puur investeringsperspectief bekeken blinken ze uit in eenvoud. Je kunt er snel mee handelen – sommige trades hebben een expiry time van maar een paar minuten – en op die manier dus ook snel je trading skills verbeteren. Geen betere leerschool dan de praktijk tenslotte. Probeer terwijl je bezig bent ook te focussen op specifieke assets, en welke factoren van invloed zijn op de fluctuaties in prijs. Als je dat beter kun inschatten, kun je echt gaan werken aan je trading strategieën.

Heb je de basis van simpele binary options eenmaal onder de knie, dan ben je klaar om over te stappen naar touch en no touch trading. Je kunt nu namelijk beter voorspellen wat de prijsbewegingen van bepaalde assets zullen zijn. En dat is dé sleutel naar succesvol worden (lees: winstgevend) in binary options trading.

4 Aanbevolen Brokers voor One Touch Binary Options

Hoewel one touch trading in de basis wordt beschouwd als een ‘exotische’ variant van binary options tradings, wordt het door de meeste binary options brokers aangeboden. Het is van belang om een aantal brokers te kennen die je vertrouwt. Open vervolgens bij meerdere van deze brokers een account, zodat je ze daarna met elkaar kunt vergelijken en er zeker van kunt zijn dat je bij elke willekeurige trade de best mogelijke return krijgt. Anders gooi je welbeschouwd geld weg op het moment dat je winstgevende trades doet, maar niet profiteert van de hoogste return op je investering.

We hebben een kort profiel voor je samengesteld van vier verschillende binary option brokers. Ze hebben allemaal een goede reputatie in de markt, competitieve payout percentages, en niet te vergeten een uitstekende selectie aan assets en trade instrumenten.

24Option
Een van de best gewaardeerde binary options broker in de business en onze favoriet als het aankomt op one touch binary trading. Ze hebben een uitmuntend trading platform (TechFinancials), bieden uitstekende returns die kunnen oplopen tot 88%. In het weekend bieden ze “High-Yield” opties aan waarbij de returns kunnen oplopen tot maar liefst 360%! (Deze opties brengen een hoger risico met zich mee). Ook is het minimumbedrag dat vereist is voor een trade met $24 relatief laag. Bij 24Option heb je de keuze uit verschillende binary option soorten, zoals high-low trades (call/put), range options en de spannende 60 second options. Denk eraan dat het handelen met binaire opties kan leiden tot het verlies van uw kapitaal.
Ontdek zelf wat 24option.com te bieden heeft, open vandaag nog een account.

Banc de Binary
Waar 24Option wordt beschouwd als een van de allerbeste brokers, is Banc de Binary een van de favoriete brokers bij de ervaren binary option traders. Banc de Binary heeft – naast een klinkende naam – een kantoor in New York, staat bekend om de professionele en kundige klantenservice, en biedt de mogelijkheid om te handelen in een enorme hoeveelheid assets in de vier grote categorieën; aandelen, currency pairs, commodities (zoals goud en olie) en indexen. Een andere grote plus is het gratis demo account. Open dus direct jouw account bij Banc de Binary en oefen direct met handelen in one touch options, of – als je al genoeg vertrouwen in jezelf hebt – ga direct voor echte winsten.

TradeRush
TradeRush bevalt ons om meerdere redenen. Met een lage minimum storting van $200 is het voor nieuwe traders eenvoudig om in te stappen. Vervolgens heb je de keuze uit een indrukwekkende lijst van assets om in te handelen, waaronder 9 commodities, meerdere aandelen en meer dan een dozijn currency pairs. Bovendien maakt TradeRush gebruik van het welbekende trading platform van Spot Option, dat is uitgerust met de Option Builder feature. Hiermee kun je je trades instellen op basis van je persoonlijke voorkeuren, wat ervoor zorgt dat je veel makkelijk precies zo kunt handelen als je voor ogen hebt. Ontdek het zelf, open een account bij TradeRush.

AnyOption
Een van de eerste dingen die je zal opvallen als je gaat handelen bij AnyOption is dat de payout percentages die ze bieden iets lager liggen dan bij andere brokers. Daar staat echter wel iets tegenover. AnyOption geeft namelijk 15% van je investering terug als je trade out of the money eindigt. Je bent dus nooit al je geld kwijt als je een trade verliest. Dit kan ervoor zorgen dat je over de hele genomen succesvoller bent als je bij AnyOption handelt dan bij andere brokers. Een andere reden waarom we de binary options broker van harte aanbevelen is de hoeveelheid assets waarin je kunt handelen. Een van de grootste selecties die je in de markt zult tegenkomen. Bezoek de site van AnyOption en open je eigen trading account.

De handelaren die het meest succesvol zijn met one touch binary trading zijn over het algemeen de traders die een gedegen kennis hebben van de onderliggende assets waarin ze handelen. Begin je net, dan raden we je het volgende aan:

1. Bezoek de websites van bovengenoemde brokers
2. Open een account bij ze
3. Doe ervaring op met call/put binary options
4. Stap geleidelijk ook over naar touch en no touch options om je winstpotentieel te vergoten