Binaire Opties

De handel in Binaire Opties is razend populair, zo populair dat mensen hun baan opzeggen om zich volledig te focussen op deze unieke manier van geld verdienen. Geïnteresseerd in het handelen in Binaire Opties? De BeursMeesters vertellen je alles wat je moet weten, zodat je binnen de kortste keren niet alleen kunt beginnen met handelen, maar er ook echt geld mee kunt verdienen. Ja, het is echt mogelijk om (veel) geld te verdienen met de handel in Binaire Opties.

Binary options trading is een relatief nieuwe vorm van handelen, die investeerders veel nieuwe mogelijkheden biedt. Het mooie is, het is eenvoudiger dan je denkt. De volgende stappen helpen je bij het eerste proces van het opzetten van je eigen trading account, om vervolgens je eerste trade te kunnen maken.

Klik op een van de volgende onderwerpen om ze direct te lezen:


Inleiding Binaire Opties

Binaire opties zijn niets meer dan eenvoudige ‘fixed reward contracts’. Als handelaar krijg je een vaste winst of verlies. Bij binaire opties heb je feitelijk de keuze tussen ‘het één of het ander’. Simpel gezegd, kies je A of B? Zoals je ziet hoef je geen ongeëvenaarde genie te zijn om in binaire opties te kunnen handelen, en dat is prettig.

Binaire opties hebben twee mogelijke uitkomsten, ‘up’ of ‘down’, ‘er boven’ of ‘er onder’. Het feit dat er maar twee mogelijke uitkomsten zijn, is dan ook waar binaire opties de naam aan ontleent (het ‘binaire getallensysteem’ heeft twee mogelijke waarden, een ‘0’ of een ‘1’). Juist omdat het zo extreem simpel is het handelen met binaire opties in korte tijd zo waanzinnig populair geworden. Iedereen kan het doen, zonder heel veel ervaring te hebben. Dat binaries de toekomst zijn van het online handelen mag duidelijk zijn.

De eenvoudigste handeling is een ‘up’ of ‘down’ optie. Neem bijvoorbeeld de EUR/USD. Denk je dat deze over 1 uur hoger of lager uitvalt? Ga je voor hoger, dan kies je ‘call’. Denk je lager, dan kies je ‘put’. Na een uur weet je of je je trade wint en krijg je je payout (tot 90% in sommige trades). Of je verliest het bedrag dat je vooraf hebt ingezet. Als je goed zit, dan ben je ‘in the money’, zit je ernaast dan ben je ‘out of the money’.
Zoals we al zeiden, zo simpel is het. Het handelen met binaire opties is zo opgezet dat het letterlijk voor iedereen super eenvoudig is om te doen!

Handel met 100% inschrijfbonus bij 24option

Voorbeeld: Handelen met Binaire opties in Google aandelen.

Een voorbeeld om het nog duidelijker te maken. We nemen een simpele binaire handeling. Laten we zeggen dat je wilt handelen in Google’s aandelenprijs. Je heb de keuze tussen up of down (call of put). Kies je juist, dan win je. Stel jij denkt dat de aandelen van Google gaan stijgen en dat de prijs uitkomt op of boven de $822,39 om 16:00 vandaag.
Google aandeel - beursmeesters.nl
Je besluit een trade te maken en plaatst – omdat je denkt dat de prijs gaat stijgen – een ‘call’. Je investeert €200 op deze trade, niet meer en niet minder. Je kunt dus ook nooit meer verliezen dan die €200. Dat is ook een van de grote voordelen van binaire opties – de hoogte van je winst of verlies staan vast en is van tevoren bekend. Zo is het makkelijker te bepalen hoeveel je bereid bent te riskeren, en weet je daarnaast exact hoeveel je rijker kunt worden. Zodra je je investering hebt ingevuld zie je duidelijk hoeveel je terug kunt krijgen als je wint, waarna je alleen nog op ‘Apply’ klikt en dan is je trade een feit.

In dit voorbeeld is de payoff 70% als we ‘in the money’ eindigen. Bij verlies krijgen we nog 10% terug. Zoals gezegd is de investering €200. 70% van €200 = €140, dus bij winst is de totale payout €340.
De meeste brokers bieden payouts aan die ergens tussen de 70% en 90% liggen. Tenminste, in ieder geval de brokers die hoog aangeschreven staan en het vertrouwen hebben van traders.Bij verlies krijgen we nog 10% terug. 10% van €200 = €20 terug als we ‘out of the money’ zijn.
Nog één keer samengevat: vaste return bij winst is €340, vast bedrag bij verlies is initiële investering van €200 – maar we krijgen €20 terug; wat een nettoverlies van €180 maakt.

De prijs waarop je gokt dat de Google aandelen hoger eindigen, de €822,39, is wat je noemt de ‘Strike Price’. De datum en tijd die je instelt bij het maken van je handeling is de ‘expiry’ date of ‘maturity’ date.
Komt het aandeel van Google boven of op €822,39 nadat de expiry date is verlopen, dan win je handeling. Komt ‘ie eronder, dan verlies je. In the money of out the money. Nadat je handeling is afgelopen wordt de payout direct verrekend op je account. Klaar.

Handel met 100% inschrijfbonus bij 24option

Het maakt dus ook niet uit hoeveel hoger het Google aandeel boven de $822,39 uitkomt. Zolang het er maar boven zit. Dus of het aandeel nu stijgt naar €822,39 of €870,50, je payout is hetzelfde. Die simpelheid is natuurlijk waarom binaire options zoveel aantrekkingskracht hebben op handelaren. Je plaatst je trade… en wacht in spanning het resultaat af.
Dit voorbeeld is het meest voorkomende type van binaire opties waar vandaag de in gehandeld wordt. Het is een up/down optie, die in de markt ook wel een ‘cash or nothing’ trade wordt genoemd. Je wint cash, of je krijgt niets. Er zijn meerdere typen en soorten binaire trades. Allemaal met een keuze voor ‘het één of het ander’ en met vaste winst of verlies. Laten we het rijtje eens afgaan.


Klaar voor je eerste ervaring met Binaire Opties?

Je bent nu bekend met de basisbeginselen van het handelen met binaire opties! Kortom, je zou in principe je eerste trades kunnen maken. Maar, dat maakt je natuurlijk nog geen doorgewinterde handelaar. Wil je echt winstgevend kunnen handelen, dan moet je een betrouwbare en consistente manier vinden om je trades ook echt om te zetten in winst. Dit kan niet alleen op toeval gebaseerd zijn, of een ‘lucky streak’.
De eerste stap heb je gezet, maar meer research, testen en jezelf trainen met behulp van demo accounts zijn van groot belang om écht de volgende stap te kunnen zetten. Als je namelijk een gedegen en betrouwbare methode vindt om structureel winst te kunnen maken met je trades, dan zou je van het handelen met binaire opties zomaar je beroep kunnen maken.

3 Binary Options Brokers met verschillende Options Types

De verschillende soorten binary options die worden aangeboden door brokers hebben wellicht weinig invloed op de broker voor wie je uiteindelijk kiest. Veel hangt tenslotte af van wat je zelf van plan bent. Anders gezegd: met welke options ga je handelen? De meeste traders kiezen voornamelijk voor de high/low binary options en laten de andere options vaak links liggen. Een aantal gaat wel voor het hogere risico én hogere payout, met bijvoorbeeld boundary binary options. Hier volgt een overzicht van enkele brokers, waarbij we vertellen welke options ze bieden, plus nog wat andere features en voordelen.

24Option

Deze broker staat bijzonder hoog aangeschreven en biedt een breed aanbod van assets om in te handelen, in combinatie met hoge payouts. 24Option biedt een payout percentage dat kan per succesvolle trade oplopen tot 88%, maar bij sommige high-yield instrumenten die in het weekend beschikbaar zijn kan dit zomaar stijgen tot wel 360%. (Deze instrumenten brengen een hoger risico met zich mee) Naast boundary options heb je hier ook de mogelijkheid om te handelen in high/low, touch/no touch en 60 second binary options. Redenen genoeg dus om vandaag nog naar 24Option.com te gaan en je eigen trading account te openen. Denk er wel aan dat het handelen met binaire opties kan leiden tot het verlies van uw kapitaal.

TradeRush

Met minimum trades van $10, een ruime selectie aan assets en meerdere option types, is TradeRush een van de meest populaire brokers bij traders. Nadat je een account hebt geopend, kun je handelen in call/put, touch/no touch en 60 second options. Ook biedt TradeRush een handige feature – Option Builder – waarmee je je trades kunt optimaliseren op basis van je persoonlijke trading voorkeur. Gemiddelde returns op in the money trades variëren bij deze broker tussen 70% en 81%.
Ontdek TradeRush zelf als broker, ga naar TradeRush.com, op een gratis demo account (geen storting vereist!) en probeer hun platform zonder risico uit.

MarketsWorld

MarketsWorld heeft een van de laagste minimumstortingen van slechts $20. Daarnaast bieden ze een 100% gratis demo account, waar je direct toegang tot hebt na je registratie. Zonder storting dus en ook je credit card gegevens hoef je nog niet in te vullen. MarketsWorld is een dus een bijzonder laagdrempelige broker, waar je in principe direct kunt beginnen met het oefenen van je trading skills. Ander voordeel is dat MarketsWorld wordt gereguleerd door een gerespecteerde onafhankelijke autoriteit in de Isle of Man (UK). Je persoonlijke gegevens en fondsen zijn dus goed beschermd bij MarketsWorld. Kortom, ga vandaag nog naar MarketsWorld.com en maak een ‘proefrit’.

TIP: Als je een beginnende handelaar bent op het gebied van binaire opties, raden we je absoluut aan om te beginnen met up/down instrumenten. Zorg dat je eerst feeling krijgt met binaire opties voordat je je aan de andere opties waagt. Zodra je meer vertrouwd bent kun je ook voor grotere risico’s en hogere winsten gaan. Alle bovengenoemde brokers bieden het ideale platform om in te stappen… en daarna uit te bouwen.

Voor het gemak delen we Binaire opties op in 3 hoofdstukken:

Brokers

Ben je klaar voor je eerste trade, de BeursMeesters hebben alvast de meest bekende brokers die zich op de handelsmarkt aanbieden voor je getest. Zo hoef je je alleen nog maar bezig te houden met het kiezen van de broker die het best bij jou wensen past. Lees onze ervaringen met van verschillende brokers.