Websites met Stortingsopties: Wire Transfer

CTOption

CTOption is een van de grote spelers in binary options trading, met een bijzonder rijk uitgerust trading platform. Real-time streaming, auto signal system, zero spreads, nil slippage, 1-op-1 coaching, live signals analysis, en oh ja... een gegarandeerde return op elke willekeurige asset.

Cherry Trade

Cherry Trade is een nieuwkomer die direct hoge ogen gooit. Deze broker biedt hoge payouts, populaire assets waaruit je kunt kiezen, een zeer gebruiksvriendelijk platform dat is uitgerust met veel handige tools en maakt het af met een bijzonder competente klantenservice.

10 Markets

10Markets werkt met een wereldwijd netwerk van extreem ervaren internationale brokers en investeerders. Zo wordt een unieke bron van kennis en ervaring gegarandeerd. Als nieuwe speler op de financiële markt heeft 10Markets dan ook een meer dan overtuigende entree gemaakt.

Option Rally

OptionRally onderscheidt zich echt als een van de populairdere en ‘democratische’ binary options brokers in de markt. Tel daarbij op de hoge ROI, het brede aanbod van tools en lesmateriaal en de zeer vakkundige klantenservice... En je hebt de ideale broker voor elk type trader.